Time Out, vesti

Marko Bulat u klubu Time Out.

U jednom od najpopularnijih prestoničkih klubova, u klubu Time Out ove srede vas očekuje kafansko veče uz Marka Bulata. Pored izvođenja novih numera, pevač će publiku zabavljati i svojim najvećim hitovima.

Marko Bulat jedan je od retkih pevača koji ima različita interesovanja. On noću ima nastupe, a preko dana sprema ispite za fakultet ili slika ikone. Takođe se oprobao i kao glumac, glumeći u seriji “Srce u anesteziji”, ekranizaciji romana Silvane Stanković. Pored toga, nedavno je najavio da počinje da piše knjigu, a da je tema kojom će se baviti u svom delu - kafana. Kako pevač najavljuje, biće to priručnik za muzičare, odnosno neka vrsta udžbenika za ljude koji pevaju u kafanama. Znajući kakvu atmosferu Marko Bulat pravi u kafanama, ovo će biti obavezna literatura za one koji žele da budu uspešni u ovom poslu.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Ukoliko propustite kafansko veče u klubu Time Out ove srede, na istom mestu vas do kraja nedelje takođe očekuje fenomenalan provod. Naime, u četvrtak, 25. jula, svoje veče možete provesti uz Allegro band. Petak je rezervisan za nastup Marine Tadić i Davora Jovanovića, što predstavlja sjajan početak vikenda. U subotu, 27. jula, u klubu Time Out nastupaju Saša Matić i Biljana Pećić, a u nedelju Mia Borisavljević i Bojan Grujić.

Fotografije sa proteklih nastupa pomenutih pevača, ali i fotografije iz kluba Time Out, možete pogledati u našoj galeriji. U našoj galeriji takođe možete pronaći i neku svoju fotografiju, ukoliko posetite ova dešavanja, jer će ih portal beogradnocu.com obavezno ispratiti.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Da ne biste propustili najbolji provod u gradu, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com