Na Vodi Kafana, Najave, vesti

Marko Huk: Svetski šampion proslavio titulu u Na Vodi Kafana.

I ove nedelje nastavlja se dinamičan i atraktivan provod u Na Vodi Kafani na Starom sajmištu. Četvrtak je dan rezervisan za lepu i talentovanu Jelenu Jovanović, koja uz kolegu Marka Šabanovića pravi vrhunsku atmosferu. Dan kasnije, u petak nastupaju Nađa Golubović za koju ćete tek čuti u narednim mesecima, kao i Miloš Radovanović koji je prepoznatljiv po tome što je optevao hit „Pukni zoro“ iz filma „Montevideo“ .

Na Vodi Kafana

 Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Subota je dan za Dragicu Zlatić i najvećeg šoumena u modernom kafanskom životu prestonice, Borisa Stjepanovića, dok je nedelja rezervisana za Veče pevačica koje prave sjajnu atmosferu, koju dodatno zagreje atraktivna trbušna plesačica Sandra Akva.

Na Vodi Kafana

 Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Na Vodi Kafana i tokom jeseni ostaje na istoj lokaciji, s tim što će biti osveženja etnerijera, koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Brojne poznate ličnosti vole baš Na Vodi Kafanu za privatne i poslovne proslave, a nedavno je titulu svetskog šampiona sa prijateljima proslavio bokser Marko Huk, koga je dan pre slavlja u Na Vodi Kafana primio premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com