Beograd, Restoran, vesti

Restoran Marshall smešten je na samoj ivici Novog Beograda i Zemuna u blizini Dunava, u ulici Džona Kenedija 10J. Radno vreme ovog restorana, kapaciteta 80 ljudi, je od 8 sati do 1 iza ponoći.

Restoran Marshall nudi sve ono što prija ljudima i današnjem brzom ritmu života. Ugodan, elegantan i sofisticiran kafe - restoran poseduje pažljivo dizajniran prostor koji je uređen u savremenom stilu za poslovne sastanke, porodične skupove i proslave. Restoran je uređen tako da možete uživati u komfornom spoju udobnog modernog nameštaja i pažljivo kreiranog osvetljenja. Takođe, puno pažnje poklanja se i dobroj atmosferi, pa je zbog toga tu pažljivo birana lounge muzika koja će učiniti da svaki momenat proveden bude harmonija.

Marshall 2

Fotografisano u restoranu Marshall

Na meniju restorana Marshall nalaze se mnogobrojna jela koja možete da odabete. Započnite obrok uz kapreze salatu ili karpaćo od lososa. Od glavnih jela preporučujemo Vam biftek na žaru sa puterom od pistaća, Chateaubriand biftek, pileći file u gorgonzola sosu, gurmanski stek ili ćureći stek u sosu od dimljenog sira. Za one koji više vole riblje specijalitete preporuka su gambori na žaru ili terijaki losos. Tu su i brojni sendviči, kao i paste, a na kraju obroka zasladite se čizkejkom ili Marshall pitom. Restoran nudi i hit obroke - doručak po ceni od 299 dinara ili ručak za 399, u koji je uključeno glavno jelo, supa i salata.

Restoran Marshall sa posebnim zadovoljstvom očekuje sve nove i stare prijatelje kuće, koji će svojim prisustvom, duhom i šarmom upotpuniti atmosferu ovog mesta i učiniti da mnogima postane odabrano mesto za uživanje.

Marshall 1

Fotografisano u restoranu Marshall

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com