Beograd, Klubovi, Monsun, Najave, vesti

Prvi Mashup or Shutup Black Special u ovoj godini održaće se u večeras u klubu Monsun, a domaćin serijala Me-High-Low imaće dva gosta, a to su DJ Rokam i DJ ArchitectMashup or Shutup žurke poznate su po tome što u njima nema žanrovskih ograničenja, a ovoga puta akcenat će biti na crnom zvuku, što znači da će ova tri majstora zanata za di-džej pultom puštati najfiniji hip hop, trap, R’n’B, soul, funk i sve ostale žanrove inspirisane crnom muzikom. S obzirom da je za ovu muziku karakterističan ritam kome je teško odoleti na podijumu za igru, jasno je da nas čeka još jedan Mashup or Shutup party na kome će jedina izvesna stvar biti dobar provod.

RaveSaver event cover

U subotu, nakon fantastične prve Rave Saver žurke koja je opravdala epitet techno spektakla, čeka vas druga koja će biti još bolja! Ova ekipa će probati da ode korak dalje i ponovo pomeri granice dobrog rejva. Za fantastičan provod i đuskanje do jutra zaduženi su Kent Explain i Phill & Dansmore koji će svojim live setovima publiku provozati kroz najkvalitetniji tech house i techno, a atmosferu dovesti do tačke usijanja. A kako bi audio-vizuelni doživljaj bio kompletan, muzički deo pratiće i vi-džejing. Nadamo se da ste spremni za sjajan provod u klubu Monsun ovog vikenda. Vidimo se!

monsun klub

Fotografisano u Klub Monsun

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

monsun masa

Fotografisano u Klub Monsun

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com