Beograd, Klubovi, Monsun, Najave, Poznati, vesti

DJ Me-High Low ugostiće St. Louis Band na Mashup or Shutup Live specijalu večeras u Monsunu. Mashup or Shutup žurke poznate su po tome što nema žanrovskih ograničenja pa Me-High-Low spaja ono što na prvi pogled deluje i zvuči nespojivo, a ovoga puta njegov set upotpuniće i live nastup benda koji je prepoznatljiv upravo po mešanju različitih žanrova kao što su funky, reggae i Balkan beat. Što se tiče ludog provoda već sledećeg dana, imamo lepu vest! Naime, čekanju je konačno došao kraj - prva SAMO TVRDO žurka u 2016. godini zakazana je za subotu 12. mart u Monsunu, a na njoj će nastupiti D.R.N.D.Y, Phill & Dansmore i Kent Explain. Čeka nas veče puno mračnih i melodičnih tech-house i techno zvukova uz koje će se uživati na maksimumu i đuskati do jutra. Nadamo se da ste spremni za sjajan provod u klubu Monsun ovog vikenda. Vidimo se!

Samo Tvrdo Event cover

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

monsun klub masaa

Fotografisano u Klub Monsun

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com