vesti

Mc Bane 187 samo ove subote.

Ovog vikenda očekuje ves nešto sasvim novo u klubu Medellin and Light Bar. Boom bap ent. and Light Bar vam ponosno predstavljaju subotu od koje će vam prostrujati krv u žilama.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

Spremite se za Famous People Saturdays Ladies Night Party! Ove subote, 15. februara za mix pultom će se naći neverovatni Dj Doobie koji će vas razmrdati na dance flooru svojim vrhunskim slammin' house setom od 6h. Gost večeri biće niko drugi do dobri Mc Bane iz grupe187! Program i vrhunski provod počinje tačno od 22h, zato ne propustite fenomenalnu žurku koja vas očekuje ove subote u klubu Medellin and Light Bar.

Petak, 14. februar, klub vam je pripremio Polaris Black Light Party - Valentines Edition. Za Dan zaljubljenih ulaz, odnosno,cena karte će biti samo 100 dinara. Spremite se za Electro, EBM, Futurepop - Goth by DJ Dark Energy. Medellin and Light Bar će vas na samom ulazu častiti šotovima za dobrodošlicu i glowstix-om ! Naravno, ove večeri se podrazumeva i After Party od 05h do 10h, kada ćete uživati uz vrhunski psy trance.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

U toku naredne nedelje očekuje vas takođe zaista izvanredan muzički program, uz puno iznenađenja, najlepših devojaka i neodoljivih ponuda. Ne propustite jedinstveno uživanje uz klub Medellin and Light Bar. Nedelje, 16. februar biće dan za komercijalnu domaću i stranu muziku, kao i ponedeljak, utorak i sreda. Uz najveće hitove provešćete se izvanredno, uz plesni podijum koji je uvek veoma zagrejan i pića koja će vas inspirisati na maksimalno opuštanje i prepuštanje čarima dobre muzike.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

Ne propustite da posetite ovaj sjajni novootvoreni klub i budete u toku sa najsvežijim infiormacijama iz noćnog života Beograda. Pratite redovno vaš verni portal beogradnocu.com koji vas uvek obaveštava o svim atraktivnim novostima i najboljim mestima za vaš nezaboravni provod. Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja u klubu Medellin and Light Bar. To možete učiniti na vrlo jednostavan način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com