vesti

Medellin & Light Bar - novi klub na beogradnocu.com

Vaš omiljeni portal pripremio vam je još jedan sjajni klub koji će vam ulepšati noćni provod.  Novi lokal Medellin & Light Bar u Nemanjinoj ulici, sa izvanrednim ambijentom i uslugom čini ovaj klub veoma posebnim i neponovljivim. Dođite i uverite se o kakvoj atmosferi je reč. U klubu Medellin & Light Bar dočekaće vas ljubazni domaćini već na samom ulazu i fantastična muzika koja svira svakog dana tokom cele nedelje.

Raznovrstan muzički repertoar usmeren je ka komercijalnoj stranoj i domaćoj muzici. Večeras i sutra 30. januara, možete se opustiti uz sjajne hitove koje ćete sigurno prepoznati pri samom ulasku u klub i zaigrati kao da ste kod svoje kuće.  Petak 31. januar, predviđen je za veče poznatih uz R’n’B i House muziku, sa After Party-em od 05:00-10:00 ujutru. Ovakav After Party za ljubitelje dobrog house-a postoji samo u klubu Medellin & Light Bar u Beogradu. Do kraja nedelje je ponovo natraženija domaća i strana muzika sa AfterParty-em u subotu.

Dozvolite da vam Medellin klub & Light Bar obeleži svaki dobar provod, a možda i pijanstvo, i napravi mnoge uspomene i divne momente koje ćete zauvek nositi u sećanju. Cene u ovom klubu su takođe i više nego popularne, kako biste se potpuno opustili. U Medellin & Ligt Baru se svake večeri čuju muzika i smeh a đuskanje nikad ne prestaje. Već uveliko je ovaj klub počeo da osvaja i zagreva srca različitih ljudi zato budite i vi jedni od njih. Ne propustite da posetite nešto potpuno drugačije, a opet jednostavno, nešto što svi mi volimo i čemu se uvek vraćamo – klub Medellin & Light Bar u Nemanjinoj ulici.

Rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u čarima klupskog provoda u Beogradu. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Medellin & Light Bar. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com