Beograd, Restoran, vesti

Restoran Mentalitet  nalazi se u jednoj od najlepših beogradskih ulica, Kralja Petra broj 70. Restoran, kapaciteta 50 ljudi, spada u tradicionalne restorane, a radno vreme je od 9 sati ujutru pa sve do ponoći.

Za Mentalitet izazov je bio kako da od zatečenog prostora napraviti nešto sasvim novo, a ne povrediti i ne zaboraviti tradiciju koju je ovde zatečena. Spletom okolnosti i zahvaljujući sjajnom izboru arhitetkte i njegovim vrednim majstorima, osmišljen je i napravlje "mentalitet“ koncept.

Mentalitet 3

Fotografisano u restoranu Mentalitet

Restoran Mentalitet Vam pruža mogućnost da u meniju izaberete mnoge vrhunske specijalitete iz nacionalne kuhinje. Šef kuhinje je je visoko školovani kuvar sa desetogodišnjim iskustvom. Ono što se može izdvojiti sa menija svakako su teleće rolnice, pečena jagnjetina sa ruzmarinom, piletina sa pečurkama, kao i biftek na žaru. Brojni su i riblji specijaliteti, a ovom prilikom ćemo Vam preporučiti rolnice od pastrmke i filete smuđa sa sosom od lešnika. Tu su i brojna kuvana jela, jela dana ili obrok salate.  Vinska lista sačinjena je od najprobranijih domaćih i svetskih vina, a na kraju obroka se zasladite kolačem od urme ili čokoladnim sufleom sa plavim sirom.

U prijatnom ambijentu restorana koji odiše stilom i udobnošću uživaćete svim svojim čulima. Nesvakidašnji meni koji je nastao fuzijom posebno dizajniranih jela od namirnica sa ovog podneblja kombinovanih na neobičajan način, sastavljen isključivo od divljih prirodnih sirovina i sastojaka odabranih specijalnom procedurom, čine da restoran Mentalitet bude pravi izbor za ugodan ručak ili večeru.

Mentalitet 2

Fotografisano u restoranu Mentalitet

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com