Hodač, Najave, vesti

Merak u kafani Hodač.

Kafana Hodač ove nedelje priprema pravu poslasticu za mlađe i starije boeme, kao i one koji to žele da budu. Smeštena u poznatoj beogradskoj Ulici Dimitrija Tucovića, na par minuta od čuvenog Vukovog spomenika, garantuje ovonedeljnim posetiocima mnoštvo raznovrsne zabave.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Vikend u kafani Hod počinje četvrtkom, a završava u sredu sa fantastičnom Harmonikom Starom. Uz omiljene zvuke harmonike, večeras 18. septembra, provedite se meraklijski. U petak 19. septembra, zabavljaće Vas Ulični Hodači, prekaljeni majstori koji će učiniti da se u kafani Hodač osetite kao u drugoj kući.

Subota i Trio Mio, za sve ljubitelje prave starogradske pesme.  U nedelju vam Meraklije dovode stari Beograd u 21. vek, gde ćete se provesti kao što su nekad naši sugrađani. U ponedeljak i utorak, 22. i 23. septembra pevaju Ilija i Bogdan, dinamični duo koji će dići na noge i najstidljivije među nama.U sredu 24. septembra, vikend je zaokružen na najbolji način - sa Harmonikom Starom. Uz rakije iz burenceta i više nego pristupačnim cenama, kafana Hodač je nezaobilazna stanica na mapi beogradskog noćnog života.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u prelepoj kafani Hodač. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto.

 

beogradnocu.com