Kod Glumca, Najave, vesti

Meraklijsko veče i Akustik bend od večeras pa svake naredne srede u kafani Kod Glumca.

Od večeras, 1. oktobra, pa svake naredne srede u popularnoj prestoničkoj kafani Kod Glumca čeka vas Meraklijsko veče sa Danilom Koraćem i čuvenim Akustik bendom. Ne propustite priliku da uz domaće meze, dobro vino i rakiju uživate u pravoj kafanskoj atmosferi.

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Iako je tek počela sa radom kafana Kod Glumca ne prestaje da nas iznenađuje sa muzičkim programom i vrhunskom atmosferom. U četvrtak, 2. oktobra vas očekuju Nebojša Vovodić, Tijana Stojić i specijalni gost Jelena Gerbec, dok je petak rezervisan za Bekrijske noći - Jovana Tančić, Sanja Rilaković, Nikola Bjelogrlić i specijalni gost Petar Mitić. Subota je dan samo za za prave boeme kada je i Veče pravih boema - Miloš Trninić i Ivana Milić.

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada, i to u kafani Kod Glumca! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

 

beogradnocu.com