Stara Pesma, vesti

Mesec ljubavi u kafani Stara Pesma.

U najkraćem mesecu u godini, ova kafana i dalje vas ljubi, napija, igra i peva sa vama u istom ritmu i s istom strašću. U čast ljubavi i vina, u ime svih vas koji volite Staru Pesmu, pripremite se za niz lepih iznenađenja i divnih noći u obliku srca i za divne momente svih zaljubljenih i onih koji će se tek zaljubiti u ovoj kafani.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u kafana Stara Pesma

Odlazak u kafanu je omiljeni izbor zaljubljenih parova ili onih koji to tek postaju, a romantično veče uz dobru muziku odavno je postalo tradicija. Dan zaljubljenih u kafani Stara Pesma prerastao je u mesec, a ljubav iz čaše vina se nezaustavljivo širi. Izbor muzike i repertoara do kraja nedelje u kafani Stara Pesma je pravi za sve zaljubljene duše i one koje će tek biti. Večeras, 04. februara, spremite se za sjajnog Slobu Vasića, zvezdu Granda i odličnog pevača koji će vas prosto očarati.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u kafana Stara Pesma

Samo dan nakon Vasića, 05. februara, na scenu kafane popeće se fantastična Mirna Košanin i Miami Bend. “Doktori” iz popularne prestoničke kafane Stara Pesma, prepisali su svim potencijalnim posetiocima recept za odlično raspoloženje sredom! Kao lek za depresiju, loš uticaj naglih promena temperatura, atmosferskog pritiska i jakih vetrova sa Dunava, strogo se preporučuju “tretmani” u kafani Stara Pesma. I to svake srede, kada dežura “Dr” Mirna Košanin feath. Miami bend. Mirna je inače bivša Zvezda Granda, a do sada je uspešno izlečila duše mnogih ljubitelja dobre zabave i odlične kafanske atmosfere u Staroj Pesmi.

Četvrtkom će šarmantni Milan Mitrović i Nada Golubović svojim izvanrednim vokalima učiniti da vas pesma odvede do vrhunca kafanskog provoda. Petak 07. februar rezervisan je za Kristinu Kuzmanovsku i talentovanog Trninić Miloša -Trnu! Očekujte potpuno ludilo. A najluđe za kraj nedelje, Stara Pesma je ostavila Nikolu Džonija Jakovljevića i Workerse. Gde god da se pojave već prvom pesmom ostavljaju bez daha i drže publiku na nogama do kraja noći.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u kafana Stara Pesma

Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, besplatne rezervacije za sva dešavanja u kafani Stara Pesma možete izvršiti upravo ovde- putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Govoriti o ljubavi, to je već po malo voleti. Dođite da vidite šta je ljubav u kafani Stara Pesma!

 

beogradnocu.com