vesti

Mesto za malo urbaniju ekipu.

Medellin and Light Bar u Nemanjinoj ulici, sa izvanrednim ambijentom i uslugom čini ovaj klub veoma posebnim i neponovljivim. Dođite i uverite se o kakvoj atmosferi je reč.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

Raznovrstan muzički repertoar usmeren je i ove nedelje ka komercijalnoj stranoj i domaćoj muzici. Sutra 12. marta, možete se opustiti uz sjajni Psy Trance koji ćete sigurno prepoznati pri samom ulasku u klub i zaigrati kao da ste kod svoje kuće. Ove večeri je sve dozvoljeno. Đuskajte i skačite do mile volje, jer psy - trance je upravo to!

Petak 14. mart, predviđen je za Gotik polaris black light Party koji počinje u 23:00h. Narednog dana, odnosno u subotu, 15. marta,možete se opustiti uz zvuke RnB house žurke sa DJ podrškom DJ Mite iz Nigerije. Ovakve žurke postoje samo u klubu Medellin and Light Bar u Beogradu.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

Klub Medellin and Light Bar, posećuje urbana ekipa ljudi koja traga, pored domaće i strane komercijale, i za Psy Trance, Acid Funk, House & R'nB provodima, ovaj klub je prava adresa za ovaj tip žurki i svakako sa svojim specifičnim ambijentom koji je prilagođen ovom vidu zabave pravo otkriće za sve zaljubljenike u jednu specifičnu vrstu underground provoda, što Medellin and Light Bar svakako nudi i samim tim otvara jedan novi vidik za sve koji možda još nisu okusili ovakav tip zabave, da se upute uklub Medellin and Light Bar i upoznaju se sa svim prednostima koje on nudi, a kojih nije malo.

Underground varijanta koja vam je dostupna u zanimljivom i veoma urbanom Medellin and Light Baru, prošetaće vaš ukus kroz nekoliko muzičkih pravaca kojima je zajednički imenitelj dobar provod, a kada govorimo o ovakvoj vrsti zabave svakako najbolji i najtraženiji.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

Klub Medellin and Light Bar je idealna prilika da upoznate drugu stranu provoda, onu još bolju, a za to ne morate dugo da čekate, već se sutra uputite u najbolji klub u srcu grada. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineUkoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com