Monsun, Najave, vesti

Svetski poznati bugarski DJ i producent Metodi Hristov nastupiće na drugoj SAMOTVRDO žurci koja će se održati 16. maja u klubu Monsun. Svojim jedinstvenim stilom koji ide o tamne strane tech house-a pa do sirovog house zvuka Hristov je za kratko vreme uspeo da osvoji fanove elektronske muzike širom sveta.

Metodi 2

Obožava da eksperimentiše i miksuje različite muzičke stilove što uvek rezultira neverovatno dobrim kombinacijama. Njegova izdanja našla su se na set listama poznatih DJ-eva kao što su Matthias Tanzmann, Marco Carola, Richie Hawtin, Joris Voorn, Mendo, Andre Crom, Mark Knight Jay Lumen, Pan-Pot, Ramon Tapia, Audiojack i drugi. Domaća podrška bugarskoj zvezdi biće Phill & Dansmore, Tumalon, Calavera & Manya, Nemax & Kristijan Petrovski.

klub Monsun

Fotografisano u Klub Monsun

Od srede 6. maja, ulaznice se mogu naci u pretprodaji u ZLA Shteku (Maršala Birjuzova - TC Sremska), po ceni od 300 dinara. Broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen na 200. Više informacija o žurci pronađite na www.samotvrdo.com.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

klub Monsun

 Fotografisano u Klub Monsun

 

beogradnocu.com