vesti

Mi nemamo šta da dodamo, a vi?

Kafana Dionis ponovo je pravi izbor kada je kafanski provod u pitanju, jer ne prestaje da nudi sve ono što je potrebno. Za sve goste tu je besprekorna usluga, raspoloženo i ljubazno osoblje, druželjubivi gosti, najlepše žene, zgodni momci i naravno, muzički repertoar koji se ne može porediti ni sa jednim u gradu.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Idealan način da proverite savršenstvo ovih sastojaka koji čine recept dobrog provoda, jeste da posetite kafanu Dionis na Zvezdari ovog četvrtka 27. februara, kada će za vaše veče i neverovatno dobar provod biti zadužen Cunami Bend. Ova serija talasa Cunami obrusiće se na vas,kako večeras, tako i naredna dva dana, u petak i subotu. Ne brinite za posledice, jer ovde nema katastrofe, jedine moguće posledice su da se vrhunski dobro povedete i vratite se u kafanu Dionis.

Nedelja 2. mart takođe je dobra prilika da proverite zašto je Dionis kafana najbolja. Peca Bend će se ove večeri pobrinuti za vas i vaš najbolji provod.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Ne propustite da budete deo ove fantastične priče i atmosfere koju ćete kasnije dugo prepričavati! Opustite sva svoja čula i provedite se zaista izvanredno, samo u Dionisu. Cunami Bend nastavlja da ruši sve pred sobom u ponedeljak, i to čitave nedelje.

Kafana Dionis je ekskluzivni lokal i mesto za sve one koji žele da uživaju u najvećim hitovima ciganske i narodne muzike. Otvorena je za vaš najbolji provod svih sedam dana u nedelji, od 22:00h pa sve do ranih jutarnjih časova, tačnije, dok poslednja osoba ne izađe iz lokala. Naravno, parking za vaše četvorotočkaše je obezbeđen, tako da nemate nikakvih briga kad odlučite da dođete u ovu kafanu. Kafana Dionis nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na cigansku i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju.

kafana Dionis

Fotografisano u Kafana Dionis

Uostalom, možete se uveriti i sami da je u ovoj kafani provod uvek izvanredan. Galerija fotografija portala beogradnocu.com krije najbolje dokaze provoda u kafani Dionis. Rezervacije za sva dešavanja u Dionisu možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com