Hodač, vesti

Mi to ovako, jer ne znamo drugačije.

Sada je već opšte poznata stvar da je ovo jedna od najposećenijih beogradskih kafana, i to potpuno zasluženo! Najbolju kafansku atmosferu ove nedelje možete doživeti samo u kafani Hodač. koja, već redovno, organizuje provod u prestonici kome niko ne može da odoli!

Pored istinski, boemske atmosfere u kafani Hodač i promocije najkvalitentnijih pića svake nedelje, ovde se ne štedi ni na muzici, pa je i muzički repertoar, slobodno možemo reći, neprevaziđen!

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Provedite i ovu nedelju u znaku dobrog provoda sa neponovljivim bendom Trio Merak i virtouzom na violini Željkom, uz koje je još jedno veče za pamćenje zagarantovano! Sjajan glas, muzika i pesme od kojih će vam srce zaigrati, a atmosfera u kafani biti na zavidnom nivou sve do jutra!

Oni su naštimovali svoje žice, red je na vas! Za to imate mogućnost kako u nedelju, tako i u petak 28. februara i subotu, 1.marta.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Ponedeljkom 24. februara, započnite poslednju nedelju ovog meseca sa Ilijom i Bogdanom koji, sa svojim instrumentima zauzimaju scenu kafane Hodač. Uz melodije harmonike i kontrabasa, biće to neponovljiva noć. Oni će vas oduševiti i sutradan, u utorak 25. februara.

U sredu i četvrtak vas u kafani Hodač čekaju izvanredni Žuća i Nole, koji će najboljim kafanskim pesmama probuditi sve vaše emocije, i još jednom pokazati da se večeri u kafani Hodač ne zaboravljaju! Ovi virtouzi na gitari i harmonici, najbolji su izbor kada poželite da napravite kratak predah od užurbane radne nedelje i jednostavno se opustite uz kvalitetnu muziku i dobro piće po pristupačnim cenama.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Nemojte dozvoliti da vam prepričavaju provod u kafani Hodač, ako vas još ima, koji ovde niste bili, u šta iskreno sumnjamo, vreme je da doživite najbolji provod u Beogradu! Kafana Hodač nalazi se u Dimitrija Tucovića, u sjajnom prostoru koji odiše kafanskim duhom čim zakoračite u njega.

Za sva naredna dešavanja u kafani Hodač, rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno i besplatno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com