vesti

Mia Borisavljević večeras na splavu Opera!

Splav Opera je večeras mesto gde za 750 dinara možete da se provedete fenomenalno. Za sve one kojima je budžet ograničen All inclusive party sa Miom Borisavljević je najbolji predlog za večerašnji izlazak.

Mia je gost iznenađenja tako da očekujte nekoliko pesama nakon čega Mia odlazi na Blaywatch gde inače nastupa svakog utorka. Uloga seksi učiteljice u njenom novom spotu za pesmu "Luda glava" Mii je veoma dobro prostala. Publiku je navikla na seksi izdanja tako da se i večeras na njenom kratkom i zasigurno energičnom i slatkom nastupu očekuje fantastičan provod.

Jeftin, a pre svega odličan provod se ne propušta. Možete da pijete do mile volje a da vas nakon provoda ne boli glava kada stigne račun. Priuštite sebi provod kakav do sada niste mogli jer je ovaj splav uvek prepun raspolozenih gostiju.

Opera

Fotografisano na Splav Opera

Opera

Fotografisano na Splav Opera

Zato rezervišete svoje mesto na vreme. To možete da učinite Online na sajtu beogradnocu.com ili putem Call Centra 063 33 33 44.

Sajt beogradnocu.com je zabeležio atmosferu proteklih noći, pa se u našoj galeriji slika možete podsetiti kako su se provodili gosti na splavu Opera.

 

beogradnocu.com