vesti

Miholjski dani u restoranu Trpeza.

Jedno od najlepših mesta u centru, a opet daleko od gradske gužve i buke, idealno za sve one kojima je potreban kratak predah od brzog prestoničkog života, jeste restoran Trpeza.

restoran Trpeza

Fotografisano u Restoran Trpeza

Iz velike ponude ugostiteljskih objekata ovo mesto u prijatnom ambijentu, tišini i zelenilu Karađorđevog parka, izdvaja se po svom kvalitetu, ali i ponudi koja zadovoljava potrebe i želje različitih profila ljudi.

U opuštajućoj atmosferi i luksuznom enterijeru za vaš užitak serviraju se najukusnija i najkvalitetnija tradicionalna srpska jela. Usluga i jelovnik ovog restorana ispunjavaju najviše standarde i očekivanja u ugostiteljstvu. Bašta restorana je posebno klimatizovana sistemom koji funkcioniše pomoću vodene pare. Naravno, u Trpezi možete uživati u bogatoj ponudi domaće, ali i internacionalne kuhinje.

restoran Trpeza

Fotografisano u Restoran Trpeza

Sa zadovoljstvom vam preporučujemo da se prepustite svim čulima, jer ćete u restoranu Trpeza putovati kroz svet gastronomske kreacije. Ovaj restoran će iz tradicionalnog i modernog za vas izvući istinski užitak ukusa.

Posebno vam preporučujemo da probate Ćuretinu u sosu od tartufa i vrganja, Rolnicu “Trpeza”, kao i ostala srpska autentična jela koja možete jesti samo ovde.

restoran Trpeza

Fotografisano u Restoran Trpeza

Atmosfera u restoranu odiše sofisticiranošću i neodoljivom elegancijom, što možete videti i u galeriji fotografija na portalu beogradnocu.com.

Da ne biste propustili uživanje u savršenoj hrani i piću, odmor u divnom zelenilu Karađorđevog parka, rezervišite svoje mesto na vreme, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com