vesti

Mike Newman u Republici!

Direktno sa Ibice u Beograd stiže fanstastični DJ Mike Newman. On će u petak, 9. avgusta nastupiti u Beogradu, u popularnom klubu Republika. Ukoliko ste ljubitelj elektronskog zvuka, ne smete propustiti ovaj petak u Republici. Dođite i proverite zašto beogradski noćni provod važi za najbolji u Evropi.

Teddy Bear Records vam prezentuje ovog leta fantastičnog producenta, remiksera i DJ-a iz Mađarske – Mike Newman-a,  koji je izdavao za najveće svetske labele kao što je Toolroom, Stealth, Hed Kandi, Great Stuff Recordings, Porno Star i mnogi drugi.

Republika

Fotografisano u Klub Republika

Lokalna podrška biće domaći duo Babysitters, koji će se zajedno sa gostom iz Mađarske pobrinuti da vam ovaj početak vikenda zaista bude nezaboravan. Na žurci će, naravno, biti i portal beogradnocu.com kako bi fotografisao provod uz letnje zvuke Ibice.

Nakon Mike Newman-a, koji nastupa ovog petka, u subotu vas u klubu Republika očekuje dobro poznati Dj Me-high-low, koji će vam prirediti najbolje house veče u gradu. Posetite našu galeriju i moći ćete da vidite deo atmosfere koji vas očekuje ukoliko odlučite da početak vikenda provedete u Republici.

Republika

Fotografisano u Klub Republika

Ulaz je besplatan, ali svakako treba rezervisati svoje mesto na vreme. To možete učiniti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, kako za nastup Mike Newman-a, tako i za sva ostala dešavanja u prestoničkom klubu Republika.

 

beogradnocu.com