Blaywatch, vesti

Miki Mećava i Ivan Gavrilović večeras specijalni gosti na splavu Blaywatch.

Splav Blaywatch predstavlja sinonim za najbolji noćni provod u Beogradu, a jedan od razloga za to je svakako fenomenalni muzički izbor. Kao što ste već navikli, i ovog utorka na splavu Blaywatch za vas atmosferu prave Mia Borisavljević i Nebojša Vojvodić. Njihovi specijalni gosti ovog utorka biće Miki Mećava i Ivan Gavrilović.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Milan Obradović, pevač poznatiji kao Miki Mećava je na estradnoj sceni prisutan od 1994. godine kada je za izdavačku kuću ZAM izdao album “Potrebe nema”. Nakon toga je 1996. objavio album za PGP RTS, da bi se 1999. ponovo vratio u ZAM. Učestvovao je na Grand festivalu, a prepoznatljiv je po marami sa kojom uvek nastupa na telviziji i koncertima. Učesnik je ovogodišnjeg izdanja rijalitija Farma, koji se četvrti po redu put emituje na TV Pink.

Ivan Gavrlilović svoju popularnost stiče devedesetih godina. Prvi album objavio je 1994. godine. Proslavio se pesmom "200 na sat" koja je postala hit koji se danas rado sluša u klubovima. Sa tog albuma su se takođe izdvojile pesme “Došao sam da te želim” i “Pevaj”. 1995. objavljuje album “Motori”. Ukupno je objavio 9 albuma, poslednji 2005. godine, sa kojih se izdvaja mnoštvo pravih muzičkih hitova.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Do kraja nedelje na splavu Blaywatch takođe fenomenalan provod. U četvrtak, 18. Jula, za vas pevaju Marina Visković i Petar Mitić, petak je rezervisan za čuveni OK Band, a već u subotu se na binu splava Blaywatch penju Marina Tadić, Miloš Trninić i Acko. Nedelja je, kao što znate, veče sportista, a zabaljaju vas Ćemo i Ljupka Stević.

Posetite našu galeriju i uverite se u fenomenalan provod koji vas očekuje na splavu Blaywatch. Rezervacije takođe možete izvršiti ovde, i to vrlo jednostavno - putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com