Kod Ministra, Poznati, vesti

Miki neće u politiku, ali hoće u kafanu.

Iako je rijaliti zvezda i pčelar iz Kupinova Miki Đuričić odustao od kandidature za predsednika opštine Pećinci, nije odustao od uživanja u noćnom životu! U to smo mogli da se uverimo i sinoć kada smo ga sreli u sjajnoj kafani Kod ministra.

kod ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Možda Miki ne može da izađe na kraj sa nekim političkim moćnicima, ali itekako može da izađe na kraj sa dobrom kafanom čije ime vuče na politiku. Zvezda Kupinova je jednostavno uživao sinoć u dobrom društvu i sjajnoj muzici koju može da pruži samo kafana Kod Ministra. Ovde zabava nikad ne prestaje, a večeras će vas uveriti u to besprekorni Tabu Bend. Subota, 3. maj, je veče za Milana Tomića, Jovanu Tančić i Bobana Radosavljevića, dok će nedelju obeležiti Marija Galić i Tabu Bend! Pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u dokazan provod koji se prepričava danima i koji u kafani Kod Ministra nikad ne izostaje!

kod ministra miki djuricic

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com