Stara Pesma, vesti

Milan Mitrović u kafani Stara Pesma.

Zapevajte jednu staru večeras u najboljoj od najboljih kafana u Beogradu kafani Stara Pesma. Samo za vas boemske hitove prečešljava najharizmatičniji od svih pevača domaćeg estradnog miljea mlađani i slađani Milan Mitrović. Naoštrite svoje boemsko raspoloženje, skockajte se bolje nego ikad i pođite večeras put kafane, jer će noćas tamo biti show do zore.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Milan Mitrović će se potruditi da vam ispuni svaku želju i da vas zabavi i nasmeje do suza jer ovaj duhoviti, harizmazični i talentovani mladi čovek uvek je pun ljubavi i iznenađenja za sve goste koji se četvrtkom opredele za kafanu Stara Pesma.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Kafana Stara Pesma je autentična kraljica boemske baštine, posebno četvrtkom kada vas uveseljava i šarmira prelepi vokal Milana Mitrovića. Pristupačne cene uz najveće kafanske hitove učiniće da poželite da nikada ne napustite ovu kafansku kraljicu jedinu i unikatnu kafanu Stara Pesma.

Večeras će se igrati do kasno u noć, tako je uvek kada nastupa Milan i to samo u kafani Stara Pesma koja zna šta je merak i brižno ga neguje.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Dođite i vi da zajedno igramo i pevamo u najboljoj od svih kafana, boemskoj kraljici kafani Stara Pesma, svoje mesto za raspevani stolom možete rezervisati na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com