Premijera, vesti

Milan Tarot šou u kafani Premijera!

U četvrtak 17.oktobra premijerno u kafani Premijera, specijalno za vas nastupiće jedini i neponovljivi Milan Tarot. Spremite se za nešto potpuno drugačije od svega na šta ste navikli do sada. Dođite u kafanu Premijera jer će vam Milan Radonjić, poznatiji kao Milan Tarot, prirediti neponovljiv provod i smeh do suza! Nakon predstave ovog šoumena koja će početi u 21h, moći ćete da uživate u sjajnom zvuku JukeBox Banda Band-a.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Milan Radonjić zvani Tarot, proslavio se nakon završene srednje škole, kad je radio kao noćni tarot tumač u emisijama na lokalnim TV stanicama. Posle niza bizarnih video snimaka na internetu sa predviđanjima, kao što su "Vi ćete zatrudneti u sedam dana ako pročitate Pinokija svaki dan", Milan Tarot je dostigao veliku popularnost. U svojoj uobičajenoj šali, a pola u ozbiljnom stilu, Milan tvrdi da su njegove pretpostavke i vizije istinite. Za samo godinu dana 15 odsto ljudi ga shvata i razume…

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Zato ,dođite i vi da naučite nešto novo. Da se pošteno nasmejete, a možda i saznate svoju sudbinu. Jer nikad se ne zna šta zvezde donose, ali Milan Tarot vam to može otkriti - samo u četvrtak u kafani Premijera.

Nakon dobre predstave ovog vizionara, u kafani Premijera nastavlja se dobar provod sa JukeBox Banda Band-om. Pažljivo odabrana i sjajna muzika, veliki izbor pića i odlično društvo, garantovaće jedinstvenu atmosferu i žurku za pamćenje.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Tokom predstojećeg vikenda, čekaju vas u petak fenomenalni Arcus Band i Dj Srba, dok će u subotu nastupiti Zex Kazanova Band i DJ Srba. Nedeljom zatvorite sedmicu sjajnim duetom Tijane & Marka.

Koji god dan da odaberete da posetite kafanu Premijera, nećete pogrešiti! Rezervacije za veče kada nastupa Milan Tarot, ali i za sva ostala dešavanja u kafani Premijera, možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com