Intervjui, Poznati, Teatro

- Bez imalo skromnosti moram da kažem da su uvek lude noći kad ja nastupam! Ono što zaista mogu da obećam od sebe je ludi provod i dobru zabavu! - Izjavila je Milena Ćeranić pred sinoćni nastup u jednom od najpopularnijih prestoničkih klubova - Teatru.

teatro ceranic

Fotografisano u Klub Teatro

Pevačica je takođe istakla da ne garantuje ljubaznost prema gostima iz publike. Ume da bude drska, ako to neko zasluži. Ne dodvorava se rečima, vec muzikom.

- Da li ću se ja publici svideti ili neću, da li ću biti možda ljubazna prema nekom ili ne, to ne garantujem, ali što se tiče ludih noći, to je uvek kada ja nastupam. Beogradska publika je inače jako posebna. Oni prosto daju sve od sebe da se i onaj, koji se bavi dobrim provodom, dobro provede. Tako da uvek rado radim u našem gradu i večeras se nadam sjajnom provodu! - rekla je pevačica.

teatrooo

Fotografisano u Klub Teatro

S obzirom da Ćeranićeva važi za jednu od najatraktivnijih pevačica, pitali smo je da li su joj obožavaoci priređivali neka ekstremna iznenađenja.

- Iskreno da vam kažem, meni se retko ko usudi i da priđe, tako da nekih nepristojnih ponuda nije bilo. Ženama dozvoljavam svaku vrstu pristupa, pa čak i da mi kažu svašta. Ali naravno, ne ostajem dužna ni ja, uvek imam neki odgovor. Jednostavno, ništa ekstremno, pa ni loše se nije dešavalo na mojim nastupima, zaista... Šta više, dešava se samo da se ljudi pozitivno iznenade kad me upoznaju i kad me vide uživo.

Iako joj je tek 28 godina, pevačica zaobilazi provod u slobodno vreme, jer, kako kaže, zasitila se noćnog života i izlazaka.

1491407_544659265671372_263724614543775493_o

Fotografisano u Klub Teatro

- Sve u svoje vreme. Dosta sam izlazila u svojoj mladosti. Imam brata koji je 7 godina stariji od mene i svuda me je vodio sa sobom. Vrlo rano sam počela izlazim, i sve mi je to možda malo dosadilo. Inače, potpuno sam neupućena što se tiče beogradskog noćnog života, bez šale. Ne izlazim već dve godine, čak ni na piće preko dana. U slobodno vreme sam sa svojim prijateljima i porodicom kod mene ili kod njih kući. - rekla je Milena Ćeranić za beogradnocu.com.

teatzrooo

Fotografisano u Klub Teatro

Ukoliko želite da čujete i vidite Milenu Ćeranić na sledećem nastupu u Teatru, rezervišite vaše mesto što pre putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33  ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne!

 

beogradnocu.com