Blaywatch, vesti

Milica Pavlović večeras na splavu Blaywatch.

U petak, 12. Jula, na popularnom prestoničkom splavu Blaywatch nastupiće mlada pevačica Milica Pavlović. Gosti će moći da uživaju u njenim pesmama kao što su „Seksi senjorita“, „Tango“ i „Pakleni plan“, ali i mnogim drugim hitovima.

Milica Pavlović, zvezda Granda, nastupa na oduševljenje muške populacije. U medijima uz njeno ime često stoje pridevi kao što su atraktivna, seksipilna, ali i bez sumnje talentovana pevačica.

Milicu Pavlović verovatno ćemo moći da gledamo i u narednom izdanju rijalitija “Farma”. Za sada se navodi da je prva poznata učesnica sledeće sezone rijalitija Suzana Mančić, a kako se spekuliše, novi farmeri, pored Milice Pavlović,  najverovatnije će biti i Relja Popović iz Elitnih odreda. Ukoliko se ostvari želja produkcije, u seoskim poslovima će im se pridružiti i Kaja, voditeljka Svetlana Koprivica, poznatija kao Miss Svetlana, kao i Nada Topčagić.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ali, pre naredne sezone “Farme” Milicu Pavlović možete slušati na splavu Blaywatch. Dobar provod i vrela atmosfera su zagarantovani.

Provod na splavu Blaywatch redovno beleže naši fotografi, tako da u našoj galeriji možete pogledati kako izgleda provesti noć na ovom popularnom mestu. Portal beogradnocu.com takođe će prisustvovati nastupu Milice Pavlović.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Rezervacije možete izvršiti na dva načina : putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com