Jimmy's, vesti

Miligram na splavu Jimmy's.

Svake srede na splavu Jimmy's nastupa bend "Miligram", tako da vas i ove srede 14. avgusta na ovom popularnom prestoničkom mestu očekuje najluđi provod u gradu! Provešćete neponovljivo veče u prijatnom ambijentu uz puno pozitivnih vibracija i kvalitetne muzike.

Za nastupe benda Miligram uvek se traži karta više, jer uživajući u sviranju čitav sastav prenosi dobro raspoloženje na sve goste. Provod traje do ranih jutarnjih časova, i uvek se prepričava u superlativu.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Album Miligram 1, doživeo je vrtoglav uspeh i prodat je u neverovatnih 300.000 primeraka. Na albumu je sarađivao, Alen Ademović, najpoznatiji kao bubnjar i vokalni solista Bregovićevog sastava, Orkestar za svadbe i sahrane. Nakon saradnje na albumu Miligram 1, Alen napušta Bregovića i postaje glavni pevač Miligrama.

Njihov nastup ove srede će se, kao i dosadašnji, sastojati od 30 do 40 megahitova, među kojima se nalaze pesme koje je Mili pisao za album, pesme koje je Alen izvodio sa Bregom, kao i numere koje je Mili pisao za druge pevače koji izdaju za njegovu istoimenu producentsku kuću.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

I nakon nastupa benda Miligram, na splavu Jimmy's vas očekuje fantastičan provod. U četvrtak vas očekuju Jelena Kostov i Miloš Radovanović. U petak 16. avgusta možete se provoditi uz popularne izvođače naše muzičke scene - Danijelu Trkulju, Nebojšu Vojvodića i Fantastic Band, dok je subota rezervisana za Millenium Band, Dariu Stanojević i Aleksu Radenkovića.

Ovo su već standardna imena koja na sceni splava Jimmy's prave neponovljivu atmosferu, a ukoliko niste imali prilike da vidite kako to izgleda, pogledajte u našoj galeriji šta su fotografi portala beogradnocu.com zabeležili svojim objektivima.

Rezervišite svoje mesto na vreme da biste se nezaboravno proveli uz najtraženiji regionalni bend, Miligram. To možete učiniti upravo ovde putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za sva ostala dešavanja na splavu Jimmy's.

 

beogradnocu.com