Gardoš, vesti

Miloš Radovanović i Randez - Vous Bend u kafani Gardoš.

Dozvolite sebi da osetite čari najbolje boemske atmosfere u gradu, i to samo u kafani Gardoš. Ovog petka moći da uživate u fantastičnom glasu Miloša Radovanovića i Randez – Vous Benda! Svojim osobenim šarmom i sjajnim glasom, ovaj pevač stvara odličnu atmosferu sa već dobro poznatim, pomenutim bendom.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Nova sezona u kafani Gardoš krenula je do sada nezapamćeno dobrim provodom. Pored sjajne muzike i dobre ekipe, uživaćete i u sjajnom izboru pića po pristupačnim cenama. Autentični etno ambijent, sjajni pevači i muzika, vrhunska i kvalitetna rakija, dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji kafana Gardoš nudi. U subotu  će vas zabavljati sjajni Miroslav Ilić i Andrea Popov.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Ako želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu! Kafana Gardoš vam priprema mnoga iznenađenja, najbolje veselje i muziku uz koju dobra atmosfera nikada ne izostaje. Iz nedelje u nedelju kafana Gardoš nudi sve bolji provod, a na vama je da proverite zašto!

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Rezervišite svoje mesto na vreme - putem Call Centra, pozivom na broj 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite i dođite da započnete nedelju na najbolji mogući način, samo u kafani Gardoš!

 

beogradnocu.com