Blaywatch, vesti

Mina Kostić i Miloš Radovanović na Blaywatch-u.

Splav Blaywatch svake nedelje prijatno iznenadi svoje goste vrhunskim izvođačima domaće muzičke scene. Ovog petka, 30. avgusta za vas pevaju izuzetni vokali - Mina Kostić i Miloš Radovanović.

Mina će sve svoje fanove obradovati osveženim repertoarom, a za sve one koji je večeras budu slušali, pevačica je pripremila i brojna iznenađenja. Maksimalan provod je zagarantovan, kao i mnogo pozitivne energije i dobrog raspoloženja.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

I u narednom periodu, na splavu Blaywatch vas očekuje nezaboravan provod, u rangu sa svetskim dešavanjima. U subota 31. avgusta na ovom fantastičnom prestoničkom mestu nastupaju Marina Tadić, Miloš Trninić i Acko, koji uvek goste drže na nogama do ranih jutarnjih časova. Nedelja je već tradicionalno Veče sportista, kada vas zabavlja fenomenalni tandem Ćemo i Ljupka Stević. Utorak 3. septembar biće pravi hit, pogotovo za muški deo publike, jer nastupa Mia Borisavljević, sa Nebojšom Vojvodićem. Četvrtak je rezervisan za Marinu Visković i Petra Mitića. Imena koja vam predstavlja Blaywatch apsolutni su imperative beogradskog provoda, i ne smete ih propustiti.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Standardno dobru atmosferu na splavu Blaywatch zabeležili su i naši fotografi. Posetite galeriju fotografija, da biste pogledali šta ste propustili ukoliko niste posetili ovo mesto, ali i kakav vas provod ovde očekuje.

Svoje rezervacije možete izvršiti upravo ovde, i za večeras, ali i za ostala dešavanja, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com