Kod Ministra, vesti

Ministar otvorio novu kancelariju.

Ovo kafansko proleće biće burno, jer kako stvari stoje, obeležiće ga originalna i neponovljiva kafana Kod Ministra. Svi ljubitelji dobrog kafanskog provoda, kvalitetne muzike, ali i tradicionalnih srpskih pića, moći će da uživaju još jednog dana u nedelji, u utorak 4. marta usjajnom ambijentu novootvorene kafane Kod Ministra u samom centru Beograda, tačnije kod Vlade RS.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Uz najbolje kafanske pesme koje retko možete čuti u prestoničkim kafanama, ali i najveće hitove kafanske muzike, ovog utorka ćete možete uživati u perfektnom izvođenju svima dobro poznatih Black Pantersa! Očekuje vas prava ludnica, dosta prijatnih iznenađenja i nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova! Kako bi žargonski rekli, “ovo veče ima da gori”, zato ”idemo!”

U kafani Kod Ministra, provod je uvek izuzetan i ona je pravo mesto gde možete da započnete ministarsku karijeru. A i zašto da ne, kad se u kafani stvaraju najveća poznanstva, ideje i najbolji potezi.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Svakog vikenda je Kod Ministra poplava dobrog pića uz velika imena našeg sporta, estrade, politike. A naravno, Kod Ministra ne manjka i naših prelepih žena. Pomislićete da je kafana Kod Ministra još jedna u nizu kafana, ali kad jednom uđete u nju, osetite čari ministarstva, brzo ćete videti da ovo Beograd još nije imao! Kafana Kod Ministra prima sve “poslanike” i ima mesta za celu “Narodnu skupštinu”! Kod Ministra izuzeća nema, a svakog dana do ranih jutarnjih časova, “poslanici Skupštine” pevaju svoju pesmu.

Ovog četvrtka 6. marta očekuje vas gost iznenađenja kojeg vam nećemo otkrivati. Ko zna, možda vas baš iznenadi nastup premijera Ivice Dačića u stilu “Miljacke”. Nemojte se iznenaditi, jer u kafani Kod Ministra je sve moguće! Petak je sigurno predviđen za Daču, jer će on sa poslanicima napraviti potpuni haos i provod za pamćenje. Dušan Vasić i šarmantna Ivana Milić, zabavljaće vas u subotu, 8. marta. Zatim se opet vraćamo u utorak u kafanu Kod Ministra i čekamo nove dane za najbolji provod.

kafana Kod Ministra

Fotografisano u Kafana Kod Ministra

Menjajte vaš Ustav kako vama dolikuje, podnosite predlog zakona u obliku koji vama odgovara, samo u kafani Kod Ministra! Osećajte se ministarski, dođite Kod Ministra.

Pogledajte fotografije u našoj galeriji kojeće vas ubediti da se odmah uputite u Nemanjinu ulicu. Uverićete se i sami da je kafana Kod Ministra primer sjajnog beogradskog provoda. Rezervišite vaše mesto što pre, putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 , 063 34 34 33 ili Online.

 

beogradnocu.com