Santo Domingo, vesti

Mirna Košanin u baru Santo Domingo.

Očekuje vas sjajna atmosfera i dosta iznenađenja. Nekadašnja Zvezda Granda, izuzetno atraktivna mlada pevačica Mirna Košanin nastupiće u petak 3. januara u prestoničkom baru Santo Domingo, i to u pratnji Miami Benda.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Budući da je provod u baru Santo Domingo zagarantovan, a pošto će Mirna sigurno dodatno zagrejati sve prisutne, nema sumnje da će vrela atmosfera potrajati do ranih jutarnjih časova! Uz izvrsnu muziku, dosta pozitive i dobrog raspoloženja moći ćete da se provedete ovog petka i otpočnete svoju 2014. na najbolji mogući način. Kvalitetna muzika garantuje provod na svetskom nivou. Uz sjajan vokal Zvezde Granda Mirne Košanin očekuje vas pravi spektakl. Fantastičan Miami Bend dodatno će doprineti izuzetnosti ove večeri.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Ne propustite jedinstveno uživanje uz hitove kojima je osvojila publiku, "Melanholija" i "Ruke u vis"definitivno će vas podići na noge. Pripremite osmeh i udobne cipele jer vas očekuje pravi meraklijski provod, uz cene pića prilagođene svačijem džepu. Provod je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u baru Santo Domingo možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog izuzetno velikog interesovanja.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

U iščekivanju sjajnog provoda koji vas očekuje u baru Santo Domingo, pogledajte našu galeriju. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su i na ovom atraktivnom mestu za noćni provod zabeležili dosta interesantnih momenata. Uživajte u fotografijama koje će vas nesumnjivo inspirisati da upravo bar Santo Domingo postane neizbežan deo vašeg prestoničkog provoda.

 

beogradnocu.com