vesti

Miroslav Ilić i Andrea Popov u kafani Gardoš.

U subotu 2. novembra, u popularnoj prestoničkoj kafani Gardoš goste će zabavljati Miroslav Ilić i Andrea Popov. Očekuje vas pravi spektakl, uz dosta dobrih pesama i puno pozitivnog raspoloženja.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Vašem dobrom provodu doprineće i povoljne promocije pića. Naime, dostupno vam je sledeće: Vodka 0.7 i 4 Red Bull-a za 6500 dinara, Johnnie Walker 0.7 i 4 Red Bull-a za 6500, i Jack Daniels 0.7 i 4 Red Bull-a za 8500 dinara.

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kako izgleda provod u kafani Gardoš. Ukoliko još uvek niste posetili ovo mesto, momenti sa fotografija će vas oduševiti, a ukoliko ste već bili gost kafane Gardoš, znate o čemu govorimo, i da se ovaj provod apsolutno ne propušta!

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Ne propustite uživanje u ovoj prelepoj zemunskoj kafani koja predstavlja sinonim pravog kafanskog provoda. Rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveno uživanje uz Dunav i neponovljivi progled na grad.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Gardoš možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Ne propustite ideal noćnog provoda!

 

beogradnocu.com