Najave, Santo Domingo, vesti

Miša Laguna: Da me nije redom bi sve kafane propale

Ukoliko ste imali prilike da slušate Mišu Lagunu ponedeljkom u baru Santo Domingo, znate o kakvom je maestru reč. Načuli smo da je nedavno u toku jednog njegovog nastupa nestalo struje, međutim atmosfera je bila toliko dobra da su i gosti i Miša nastavili da pevaju u glas - i to pesmu ''U svetu postoji jedno carstvo''. Pesme su nastavile da se nižu, ubrzo je došla i struja, ali atmosfera je sve vreme bila na nivou. To svakako govori dosta govori o Miši Laguni i njegovim nastupima.

Odakle nadimak Miša Laguna?

- Kada sam počinjao karijeru, pre nekih 7-8 godina, bilo je to na splavu Laguna. Logično odatle i nadimak. (smeh) To mi je sada neka vrsta zaštitnog znaka.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Ispričaj nam neki najluđi nastup?

- Uf, to je sad baš teško, ima ih mnogo. Ali evo baš pretprošle nedelje dok sam svirao u kafani Ko To Tamo Peva, prišla mi je jedna devojka, baš lepa - sve vreme smo je posmatrali i komentarisali kako super izgleda. Ona prilazi, gledamo se i direkt u mene: ''Ti si bog! Kad ti pevaš ja se naježim.'' (smeh).

Koja ti je omiljena pesma koju izvodiš na nastupima?

- Definitvno '' Da me nije redom bi sve kafane propale'' od Željka Samardžića. Da, bez premca ta pesma. Volim i ''Od milijun žena'' od Cetinskog, ali ova prva, to sam ja.

Miša privatno slabo izlazi, ali kada izađe sa sobom ima spreman pasoš i pare, jer nikad se ne zna gde će da završi. Uskoro najavljuje izlazak i albuma, a vi nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda. Dođite večeras u Santo Domingo da se družite sa Mišom Lagunom!

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

 

beogradnocu.com