vesti

Miša Mijatović na nastupu Slobe Đurkovića.

Od samog starta ove sezone kafana Balkanika pokazala je da nudi besprekornu uslugu i vrhunski provod. Uz redovan muzički repertoar visokog kvaliteta, postalo je jasno da će postaviti nove standarde prestoničkog provoda. To su prepoznale i mnoge VIP ličnosti i ljudi iz javnog života, pa se ovde stalno provode.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Naši fotografi su sinoć, u kafani Balkanika na nastupu mlade Zvezde Granda, Slobodana Đurkovića, u provodu “uhvatili” Mišu Mijatovića, koji je na našoj estradnoj sceni veoma popularan iz više razloga, a smatra se najboljim u svemu što radi. Za Mišu Mijatovića kompozitora, harmonikaša i urednika za narodnu muziku u PGP RTS-u kolege kažu da je najzaposleniji muzičar u Srbiji. Samo tokom prošle godine imao je stotinak nastupa sa našim najpoznatijim pevačima, a ove 2014. godine proslaviće 40 godina umetničkog rada. Mnogi na estradi ga smatraju najboljim poznavaocem estradno-muzičkih prilika u Srbiji.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Atmosfera je bila zaista sjajna, a svi prisutni uživali su do ranih jutarnjih časova uz savršen muzički repertoar, najlepše Beograđanke, i mnogo dobrog raspoloženja. Energija koja je vladala kafanom Balkanika zaista je neponovljiva, što uostalom možete videti i na fotografijama kojima vam prenosimo samo delić atmosfere. Kafana Balkanika je jedno od retkih kafana, koja pruža fenomenalan provod, kako za mlade, tako i za starije.

kafana Balkanika

Fotografisano u Kafana Balkanika

Proverite i vi zašto se poznati provode u kafani Balkanika. Koji god dan da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati. Uostalom, možete se uveriti i sami da je u ovoj kafani provod uvek neponovljiv. Galerija fotografija portala beogradnocu.com krije najbolje dokaze provoda u kafani Balkanika. Naši fotografi se uvek rado provode u ovoj kafani, pa tako i beleže najinteresantnije momente vrhunskog prestoničkog provoda.

Da ne biste propustili najbolji boemski provod ovog vikenda, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com