vesti

Misica i balerina uhvaćena u provodu.

Misica i balerina Marijana Leontijević “uhvaćena” je sinoć u noćnom provodu u klubu Carski Lov.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Nakon završetka šou-a “Farma” 5, učesnica ovoj serijala Marijana, odlučila je da se malo prepusti uživanju i čarima noćnog života. Leontijevićeva je inače iz Obrenovca, a živi u Beogradu. Ima 22 godine, student je Megatrend fakulteta. Sa svega 12 godina bila je Mis sveta, na izboru koji se održavao u Antaliji, u Turskoj. Marijana je profesionalna balerina, završila je baletsku školu Luj Davičo, klasičan smer. Godine 2012. bila je izabrana za Mis Srema, posle čega se direktno plasirala za izbor za Mis Srbije gde je osvojila peto mesto.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Marijana je uživala u nastupu Marine Tadić koja je, kao i svake subote, uzdrmala ovaj “Lov” na Adi Huji. Manekenka je takođe bila i vredna u poslednje vreme. Tako je zaključila posao sa Amarom Jašarspahićem Giletom, pobednikom poslednje sezone Zvezda Granda,koji ju je angažovao u spotu za pesmu “Nije kraj”.

Ovaj fotomodel nije ostao imun na čari kluba Carski Lov, pa nemojte ni vi.  Sledećeg petka, 14. marta prepustite se fantastičnom provodu koji će napraviti Mihailo Milčić, Maja Božanić i Bend. Ovaj fenomenalni izvođač svoj glas deli sa vama. Uz hitove narodne i pop folk muzike garantujemo da nećete sesti do poslednje pesme. Na ovom specifičnom mestu nastupale su mnoge poznate ličnosti poput, a muzika odgovara svačijem ukusu i zadovoljava visoke kvalitete.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Da ne biste propustili izuzetna dešavanja koja slede, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Carski Lov možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo klub Carski Lov bude vaš izbor za noćni izlazak svakog vikenda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima i dešavanjima koja ne smete propustiti.

 

beogradnocu.com