Kasina Bar, vesti

Moderna bajka u Kasini: Modelsica i kaskader.

Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić sinoć su bili u klubu Kasina, vidno dobro raspoloženi i zaljubljeni. Naravno to nije promaklo fotografima portala beogradnocu.com koji su ih fotografisali, pa vam prenosimo momente njihovog provoda.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Kao što i sami možete videti, nekadašnji učesnik “Velikog brata”, kaskader Uroš Čertić, i njegova lepša polovina Sindi uživali su u svim čarima kluba Kasina. Atmosfera je bila na vrhunskom nivou i zagrejana od samog starta večeri, pa do ranih jutarnjih časova, a kako bi drugačije i bilo na koncertu Vlade Georgieva. Većinu večeri ovaj par je proveo u zagrljaju, šireći jako pozitivnu energiju i varnice zaljubljenosti.

Ostali gosti kluba Kasina takođe su bili oduševljeni, jer je zgodna Beograđanka Sindi nesumnjivo bila atrakcija večeri za sve momke koji su bili prisutni, dok ni Uroš nije ostao bez zavodljivih pogleda devojaka.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Pored Sindi i Uroša, u klubu Kasina provodili su se poznati tekstopisac Dragan Brajović Braja, kao i Neven Živančević iz sve popularnije grupe In Vivo. Bilo je dosta smeha i maksimalnog uživanja uz sve pogodnosti na koje ste već navikli kada je klub Kasina u pitanju, počevši od ljubaznog osoblja, pa sve do koncepta samog kluba koji je na veoma visokom svetskom nivou. Kao i uvek u Kasini, spektakl nije izostao.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Proverite i vi zašto se poznati provode u klubu Kasina! Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja u narednom periodu, i provedite se kao prava zvezda. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com