Konoba Akustik, Najave, vesti

Moja mala nema mane.

U kafanu Konoba Akustik izlaze devojke kojima se ne može naći mana. Il' su najlepše il' su najveselije i umeju da uživaju u kafani Konoba Akustik, kafani sa dušom.

KONOBA

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Kafana Konoba Akustik vam donosi sve što volite, i uvek ima fantastična iznenađenja za vas, tako je svake srede na akciji riblja čorba i košta samo pet dinara. Specijaliteti koje prave majstori kuhinje u vašoj omiljenoj kafani Konoba Akustik su nešto najukusnije što možete sebi priuštiti. Uz dobru klopu ide još bolja zabava.

KONOBA

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

U kafani Konoba Akustik tokom cele nedelje upriličen je sjajan muzički repertoar. Večeras vas zabavlja  Trio 357 bend akustični tamburaši koji će vas osvojiti na prvo slušanje, utorak nastavljamo sa tamburašima, sa vama su Aca i Violina, sredu će obeležiti  Naš Način bend, koji nastupa i u petak i subotu, dok vam u četvrtak i nedelju sledi neponovljiva zabava uz Akustik bend. Takođe svakog četvrtka od 15 do 19 časova čeka vas širok repertoar domaće i strane pop i rock muzike, uz nezaobilazne starogradske pesme.

KONOBA

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com