Beograd, Najave, Shake 'n' Shake, Splavovi, vesti

Svakog ponedeljka od 20h na splavu Šejk En Šejk dešavaće se jedno posebno veče. HOĆEMO DA SE OPUSTIMO!
Slušamo Erosa Ramacotija i drugare, pijemo Sauvignon Blanc ili Život teče iz Vinarija Zvonko Bogdan po promo cenama i jedemo picu i druge specijalitete (takodje na promociji). Nećemo da sedimo i da prepričavamo koliko smo bili pijani za vikend jer to su dosadne priče. Nećemo da pričamo o tome kako je državni fakultet bolji od privatnog, kako je vlast korumpirana i kako je loš gradski prevoz u Beogradu. Nećemo da pričamo kako je teško na poslu, o kreditima u bankama i gužvi kod lekara.
Hoćemo da pričamo o našim idejama, o našim planovima, o smislu života, o tome koliko traje zaljubljenost, o tome kako će svet izgledati za 300 godina.
Hoćemo da otvorimo neke naše lepe kutke u glavi koje često zapostavljamo i da nasmejani ispratimo "ozloglašeni" ponedeljak. Hoćemo da širimo ljubav, hoćemo da budemo ljubav.
Može tako?
ČEKAMO VAS!

shake 3

 

masashake

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

shake devojkee

ShakeNShake - masa - 9

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com