vesti

Na koktel uz Koktel bend!

U popularnom klubu Sunset, na Adi, večeras će nastupiti čuveni Koktel bend. Ukoliko ove večeri posetite ovo atraktivno mesto, ovaj utorak ćete svakako pamtiti po koktelima raznih ukusa, kvalitetnoj muzici i dobrom raspoloženju.

Koktel bend postoji još od 1997. godine, i jako je cenjen od strane beogradske publike, koja ume da prepozna dobru živu svirku. Iza sebe imaju čak devet izdanja. Pored fenomenalnih vokalnih i instrumentalnih sposobnosti, mogu se pohvaliti i izuzetnim muzičkim repertoarom, koji obuhvata mnoštvo kompozicija koje su žanrovski različite, ali i njihove autorske numere. Večeras ćete u klubu Sunset moći da uživate u hitovima kao što su „Sve sa sebe skinuću“, „Daleko ti sreća“ i „Drugarice“.

Sunset

Fotografisano u Klub Sunset

Nakon večerašnjeg nastupa Koktel benda, ludi letnji provod u klubu Sunset se nastavlja. U sredu možete uživati uz Maju Volk, četvrtak, 1. avgust, rezervisan je za fantastični La Luna Band, u petak Klub 57, u subotu vas očekuju Double trouble bend i Eclipse bend, a u nedelju Die Beste Bend. Početak radne nedelje, odnosno ponedeljak, poveren je Mikici i Arsi.

U klubu Sunset je uvek dobra zabava. O tome svedoče i fotografije na vašem omiljenom portalu beogradnocu.com. Posetite našu galeriju i pogledajte najbolji provod na Adi.

Sunset

Fotografisano u Klub Sunset

Rezervacije za večerašnji nastup Koktel benda, ali i ostala najavljena dešavanja u klubu Sunset, možete izvršiti upravo ovde, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i obezbediti sebi najbolji provod u gradu.

 

beogradnocu.com