Kasina Bar, Najave, vesti

Na ovom mestu svi izgledaju TOP.

Već je opšte poznato da klub Kasina Bar posećuju najbolje "montirani" muškarci i najlepše žene koje prosto daju čitav sjaj ovom klubu. A lepote se ne možeš nagledati...Klub Kasina Bar je definitivno ove nedelje vaše mesto za noćne vragolije, zato se pripremite za fenomenalnu čaroliju muzičkog programa koji vas očekuje.

kasina

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Večeras će vam pevati Loco Bend od kojeg ćete potpuno poludeti i bez stajanja đuskati. U sredu, 7. maja, nastupa Željko Vasić, dok je četvrtan dan za energičnu i vatrenu Gocu Tržan koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. U petak, 9.maja, sviraće Magla Bend koji u Kasina Baru prave apsolutni spektakl. Naravno, subota je kao i uvek, rezervisana za fantastičnog Veska Vučkovića. Ne propustite!

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com