Sokače, vesti

Na skriveno te vodim mesto.

Večeras pođite u kafanu Sokače, ako se pitate zašto odgovor je više nego prost. Kada zamislite idealan provod i sve propratne elemente istog sa savršenom muzikom koju za vas pripremaju Nenad Jovanović i Nađa, svakako dolazite na adresu najbolje kafane Sokače.

Kafana Sokače pruža zadovoljstvo koje je izvorno kafansko, a sa Nenadom Jovanovićem i Nađom svaki vaš provod će biti zaista poseban. Nenad Jovanović i Nađa su sjajan tandem, koji se odlično uklapa i nadopunjuje, sa njima ćete moći da uživate u svim pesmama koje volite, od kafanskih hitova, do prelepih pop balada, na njihovom meniju su sve prave pesme koje čine jedan dobar provod. Kafana Sokače je baš dobra i vrlo gostoljubiva, cene su fer, a ambijent pravi kafanski koji po malo podseća i na vinski podrum.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Kafana Sokače svakako zna šta je dobra zabava i svaki vaš boravak ovde je nezaboravan. Subotom u sokaku dobre zabave čeka vas Top Bend (ex ''4 za Groš''). Top Bend ima šest članova i upoznat je sa onim pravim kafanskim repertoarom koji svi vole, u zavisnosti od vaših želja Top Bend ume da se transforiše od ozvučenog ka akustičnom i to ih zaista odlikuje vrhunskim profesionalizmom koji je inače vizit karta kafane Sokače.

kafana Sokače

 Fotografisano u Kafana Sokače

Repertoar je raznolik i veoma bogat, parola za svakog po nešto sa Top Bendom postaje za svakoga sve, jer oni znaju na pravi način da se dodvore gostu i to ih čini veoma posebnim. Kafana Sokače je veoma posebna, utočište je svih gradskih boema.

Različite generacije rado posećuju ovo mesto, jer su repertoar i usluga prilagođeni baš svima koji vole kafanu ili će je tek upoznati i zavoleti. Kafana Sokače vam nudi raspevane noći koje ćete pamtiti i provod kome ćete uvek pružati ruku. Ne propustiti eksploziju koju će za vas izvesti Top Bend, biće to zaista posebno iskustvo.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Kafana Sokače je provod koji ne prestaje, samo se bolji od boljih momenata nadovezuju jedan na drugi i to nije teško otkriti. Besplatno rezervišite vaše kafanske noći putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com