Plastic, vesti

Na slovo, na slovo, recimo ''P''.

Da li ste spremni za još jedan ludi vikend uz vrelu beogradsku dj scenu? Da li ste spremni na đuskanje i druženje?  Da li ste spremni da budete deo kluba Plastic? Naime, nenormalno veliku količinu dobrog provoda koja vas ove nedelje očekuje u klubu Plastic moći će da podnesu samo odabrani. Događaji koji predstoje su isključivo za prave klabere željne dobrog provoda i prepuštanju najboljim dj setovima.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Ove srede 19. februara vaši domaćini u klubu Plastic biće fantastični dvojac Dj Ike i Dj Prema, čija su imena već postala sinonim pravog naboja energije i neponovljivo dobrih žurki. Samo dan kasnije, u četvrtak 20. februara, klub Plastic organizuje spektakularni Bangover vol. 3, uz Toma Geparda, Oakich i Erika Kasela. Kao što ste navikli, erupcija strasti uz neverovatno dobre zvuke neće izostati.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Petak 21. februar obeležiće Circus žurka, odnosno Shpanac, Mirko i Meex, uz podršku specijalnih gostiju iznenađenja, koji će vas definitivno ostaviti bez daha. Istovremeno, u klubu Mint goste će zabaljati MKDSL, sa gostima.

Subota 22. februar nesumnjivo će biti noć sa pamćenje. U klubu Plastic možete se provoditi uz Mainstream Pressure, odnosno sjajne setove momaka koji se kriju iza pseudonima Dj Ike i Dj Prema, dok vas u klubu Mint iste noći očekuje Evival – We Like it Deep n Funky! – odnosno žurka koju potpisuju Groovyman i Funkin' Blue.

klub Plastic

Fotografisano u Klub Plastic

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ulaz je besplatan, ali su rezervacije obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja pogledajte našu galeriju, koja će vas garantovano inspirisati da Plastic i Mint budu deo vašeg provoda. Pratite nas redovno i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda, kao i za vodeća mesta kada je vrhunski provod u pitanju.

 

beogradnocu.com