Jimmy's, vesti

Na splavu Jimmy's sasvim OK!

„Tri flaše“ „Najbolje žene“ i OK Band na najpopularnijem mestu u gradu? Muškarci, da li možete da zamislite bolji provod? Ni lepša polovina neće ostati uskraćena za oduševjenje jer članovi OK Band-a uvek osvoje srce baš svake gošće, ma gde da pevaju.

Ukoliko želite da čujete live nastup jednog od najboljih muških sastava na našim prostorima, ovaj četvrtak je prava prilika za to. U fenomenalnom ambijentu splava Jimmy's zagarantovan je dobar provod, pogotovo jer je za muziku zadužen fantastični OK Band.  Fanovi ovog popularnog benda sigurno pamte pesmu „Ferari crveni“  koja je izazvala veliko oduševljenje i ostala dugo upamćena. Ovo je jedna od prvih pesama koja je veoma brzo postala veliki hit OK Band-a.

Dakle, kada ovi momci nastupaju, splav je uvek prepun, zato vam savetujemo da rezervišete svoje mesto na vreme. To možete da učinite na dva načina - Online ili putem našeg Call Centra 063 33 33 44, na koji će vam se javiti ljubazni operateri portala beogradnocu.com i rezervisati vam mesto za najbolji provod u gradu.

U galeriji slika koju je pripremio portal beogradnocu.com možete da pogledate kako su se provodili Beograđani proteklih nedelja na splavu Jimmy's.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Inače, mesto najluđeg noćnog provoda i jedan od najpopularnijih splavova ovog leta, splav Jimmy's, ima odličan program svakog vikenda. Tako da nakon OK Band-a koji goste zabavlja ovog četvrtka, očekuje vas petak uz Danijelu Trkulju, Nebojšu Vojvodić i Fantastic Band. Dobar provod vas očekuje i u subotu kada nastupa Millenium Band, Daria Stanojević i Aleksa Radenković. Onda nastupa mali predah i od utorka počinje nova nedelja ludog provoda na splavu Jimmy's. Dođite da budete deo najluđeg noćnog provoda na Balkanu.

 

beogradnocu.com