Na Vodi Kafana

Na Vodi Kafana otvara još jedan dan za provod.

Posle manje od mesec dana kako je otvorena kafana  Na Vodi Kafani,  zaslužili ste da na ovom mestu dobijete još jedan dan u nedelji za najbolji provod! Kafana Na Vodi Kafana, od danas će zvanično raditi i sredom i pružiti vam najbolju žurku u gradu!

Na-Vodi-Kafana

Fotografisano u Na Vodi Kafana

A to počinje upravo ove srede, 18. juna, kada će nastupiti Boris Stjepanović, a iste večeri očekuje vas promocija pića "Flaša na Flašu". Na kupljenu flašu vodke dobijate jednu flašu gratis i na kupljenu flašu viskija, takođe jedan gratis. U četvrtak, 19. juna, u kafani Na Vodi Kafana zabavljaće vas Ljubomir Ljuba Perućica i gosti izenadjenja sa Novicom Zdravkovićem. Narednog dana sledi Boris Stjepanović, dok će u subotu pevati Aki Marković. Svih ovih dana očekujte goste iznenađenja i mnoge pogodnosti, samo u kafani Na Vodi Kafana !

Na Vodi Kafana

Fotografisano u Na Vodi Kafana

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.