Najave, vesti

Restoran Forty - Two na Zvezdari koji nudi sve ono što prija ljudima i današnjem brzom ritmu života, spremio je nesvakidašnju akciju - nagradno izvlačenje.

RCKF0581-19

Fotografisano u Restoran Forty - Two

Naime, svi gosti restorana koji budu premašili račun od 3.000 dinara imaće priliku da letuju u Budvi sledeće godine. Zatim, gosti koji potroše više od 10.000 dinara za letnju destinaciju dobiće u ponudi Krit. U pitanju je letovanje 10 dana za dve osobe, a nagradno izvlačenje je 30. aprila 2015. godine.

RCKF0527-2

Fotografisano u Restoran Forty - Two

Restoran Forty - Two uvek misli na svoje goste, zato ne zaboravite njegov naziv, jer ćete tako zapamtiti broj ulice u kojoj je smešten.  Prepustite se uživanju u svakodnevnim specijalitetima italijanske kuhinje, stekovima, mesnim salatama, kao i laganijim obrocima namenjenim za doručak. Tu su i vrhunske poslastice i raznorazni kokteli.

RCKF0537-5

Fotografisano u Restoran Forty - Two

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com