vesti

Najbolje noći uz Slatki Greh.

Za sam početak 2014. valja izabrati samo ono najbolje. Zbog toga je vaš omiljeni portal beogradnocu.com tu da vas uputi na vodeća prestonička mesta kada je noćni provod u pitanju. Ukoliko želite da iskusite pravi boemski provod, uz kvalitetnu pesmu i sjajnu ekipu, kafana Slatki Greh je pravo mesto za vas.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

U kafani Slatki Greh očekuje vas zaista pravi spektakl uz neponovljivu muziku i izvanredan provod do ranih jutarnjih časova. Za vaše uživanje i nezaboravan provod koji ćete dugo prepričavati ovog petka i subote, odnosno 3. i 4. januara, biće zadužen izvanredan sastav Slatki Greh. Oni uvek naprave izuzetnu atmosferu i prenesu na publiku sjajnu energiju.

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Uz fantastičan muzički repertoar, koji je podređen isključivo vašem uživanju, doživećete zaista maksimalno i neponovljivo uživanje. Pesma će vas dirnuti pravo u srce, a sjajan ambijent dozvoliti da se veoma dobro provedete. Ono što je takođe bitno jeste da nećete morati da brinete o svom novčaniku, jer su cene prilagođene svačijem džepu, a akcenat nije na zaradi, već na pružanju najboljeg mogućeg provoda!

kafana Slatki Greh

Fotografisano u Kafana Slatki Greh

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Slatki Greh možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i tako obezbediti sebi najbolji meraklijski provod. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja koje vlada za ovu kafanu.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije iz kafane Slatki Greh svakako će vas inspirisati da upravo ona bude vaš izbor u 2014. godini.

 

beogradnocu.com