vesti

Najbolje se provodi u Dobrili.

Kao i tokom čitave sezone i poslednjih dana 2013. godine najbolje se provodi u Dobrili. U narednih par dana očekuje vas izvanredan muzički repertoar, kao i sjajan provod koji svakako nećete propustiti jer redovno pratite svoj omiljeni vodič kroz noćni život prestonice.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

U sredu 25. decembra za vas će u klubu Dobrila nastupati Odium Bend. Četvrtak je rezervisan za Show Time Bend, a samo dan kasnije, poslednji petak u 2013. možete provesti uz Lezz Go Bend. Subota će definitivno biti upamćena po svirci Stage Bend-a.

Odium bend koji nastupa u sredu od 2005. bavi se sviranjem po klubovima. Na repertoaru ima domaćih, EX-YU i stranih hitova, kao i retro muzike. Inače bend je specifičan po dobrim aranžmanima i tome što svi članovi benda pevaju. Bend gde god da nastupa pravi dobru atmosferu.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Četvrtak je rezervisan za Show Time Bend koji postoji i uspešno nastupa od 1996. godine. Osnivač benda je Predrag Peđa Pavlović. Svi članovi benda su licencirani i školovani muzičari, profesionalci i iza sebe imaju zavidno muzičko iskustvo. Repertoar benda je širokog spektra: od stare narodne, starogradske, zabavne (domaće i strane, pop i rock), tradicionalne, do moderne muzike. Ovaj sastav uvek prati sjajan provod i dobra energija.

Razlog da provedete poslednji petak u godini sa Dobrilom jeste Lezz Go bend. Repertoar sastava Lezz Go uvek prati najmodernije trendove, ali istovremeno ostaje veran dobrom muzičkom ukusu i klasičnim hitovima proteklih decenija. Lezz go band je već prepoznat kao jedan od najboljih klupskih bendova od kojeg možete očekivati hitove: David Guetta, Swedish House Mafia, Alex Gaudino, Armand Van Helden, Martijn ten Velden, Eric Prydz, Paul Oakenfeld, Black Eyed Peas, Madonna, Lady Gaga, Beyonce, Kelly Rowland, Rihanna i mnogih drugih.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Sjajna atmosfera očekuje vas i uz Stage Bend, jedan od najboljih klupskih rock sastava, koji nastupa u subotu. Uz izuzetno specifičan muški, i fenomenalan ženski vokal, provešćete se zaista nezaboravno. Njihove nastupe definiše neverovatna količina enerigije, kao i izuzetno dobre vibracije.

Ne propustite najbolje prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili OnlineOvaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com