Sokače, vesti

Najbolje se skače u kafani Sokače.

Miloš Brkić i Aleksandra Bursać, samo za vas nastupaju večeras u kafani Sokače. Ovi mladi interpretatori umeju da osete kafansku pesmu i sjajnu atmosferu najluđih provoda prenesu na sve vas. Kafana Sokače sa Aleksandrom i Milošem okreće novi list vašeg kafanskog života i to onaj koji se zove veoma jednostavno, kafana Sokače.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

U njihovom nastupu ima i nečeg modernog i nečeg arhaičnog, Aleksandra ima raspukli glas upakovan u jednu urbanu formu, dok Miloš ima očaravajuću harizmu, koju niko ne može da iskopira i zato se sreda u kafani Sokače baš, baš voli.

Nenad Jovanović i prelepa Dejana Erić su razlog vašeg bezgraničnog raspoloženja petkom, za kraj radne nedelje ovaj dvojac će baciti snažan začin kafanskog ludila i oduševiti vas, za život ceo. Sa njima su noći kraće, pesme draže, čaše praznije i ljubavi večne jer kad Dejana Erić i Nenad Jovanović nastupaju u kafani Sokače, sokak se njiše ritmom od pesme pijane ulice.

kafana Sokače

 Fotografisano u Kafana Sokače

Orkestar Sokače, je upravo onakav orkestar kakav ste oduvek priželjkivali da čujete u kafani i evo, našli ste ga samo u kafani Sokače sa vama i peva i plače jedan i jedini, nenadmašivi vaš Orkestar Sokače. Njihov boemski performans oduševiće sve vaše strune i poželećete da uz njih nikada ne prestanete da igrate i pevate samo u sjajnoj kafani Sokače.

kafana Sokače

 Fotografisano u Kafana Sokače

Očaravajući ambijent i kafanska atmosfera susreće se u zenitu kafanske nirvane. U kafani Sokače dobićete sve i više nego što očekujete. Jer zato i postoji kafana Sokače pred čijim muzičarima se sve vaše kafanske želje za čas svlače. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u kafani Sokače.

A dok budete sa nestrpljenjem čekali nezaboravne kafanske noći, pogledajte našu galeriju fotografija i  uverite su u kvalitet provoda koji vam nudi kafana Sokače. Naša galerija nesumnjivo će vas inspirisati da upravo kafana Sokače bude vaš sokak boemskog ludila.

 

beogradnocu.com