vesti

Najbolje žurke se prave u Fabrici.

Petak u klubu Fabrika idealan je start ovog vikenda ukoliko ste ljubitelj dobrog dj-inga. Uz rezidenta kluba, Dj Nikolu, za DJ pultom naći će se i sjajni Dj Yabba, provedite se i uz najbolje koktele.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Između ostalog, večeras 13.decembra, u Fabrici se bore protiv baksuznog dana odličnom muzikom i osvežavajućoim koktelima, pa tako sve devojke očekuje Happy Hour Coctail od 23:30h do 00:30h na račun kuće, i u skladu sa današnjim danom – Bloody Mary koktel upola cene tokom čitave noći. Fabrika vam uvek garantuje odličnu žurku.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Ako uživate u disco, house, oldschool funk muziki, ne smete propustiti predstojeću subotu, tačnije sutrašnji dan, 14.decembar u klubu Fabrika. Pozitivna energija, sjajna ekipa i zvuk koji pokreće, obećavaju fenomenalnu žurku do ranih jutarnjih časova.

Subota će biti obeležena posetom Sanje Kocić, instruktorkom fitnesa, kada će se piti fitness kokteli i trenirati do zore. Za muziku će biti zaduženi DJ Mirko i Meex.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Fotografije iz popularnog prestoničkog kluba Farbrika možete pogledati u našoj galeriji. Na njima ćete moći da vidite samo delić onoga što vas očekuje na najavljenim žurkama. Rezervacije, kao što već dobro znate, možete izvršiti na vašem omiljenom portalu – beogradnocu.com, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com