Teatro, vesti

Najbolji brend noćnog života.

Podmladak porodice Ražnatović Veljko i Anastasija juče su parče dobrog provoda potražili u senzacionalnom klubu Teatro. Da se Anastasiji i Veljku dopala atmosfera razdraganog kluba Teatro velikim delom se vidi i na fotografijama, sjajni izvođači Željko Šašić, Snežana Nešić i Nemanja Staletović sinoć su klub podigli na noge i učinili da ovaj petak u klubu Teatro bude jedna sasvim posebna i draga priča koju drugi klubovi mogu samo da sanjaju.

klub Teatro

 Fotografisano u Klub Teatro 

Anastasija Ražnatović ćerka naše najveće zvezde Svetlane Cece Ražnatović široj javnosti poznata je po svom raskošnosm glasu, od kada se prvi put pojavila sa majkom u javnosti i prezentovala svoj vanserijski talenat po kuloarima ne prestaje da se priča da je Anastasija svetski talenat. Iako nesporodno poseduje veliki potencijal mlada Ražnatovićka se još neko vreme neće okušati u pevačkim vodama, ono što je takođe poznato javnosti jeste da je Anastasija 2012. godine bila zaštitno lice kolekcije kreatora Saše Vidića.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro 

Klub Teatro je sinoć bio veoma dopadljivo mesto, usijano od razigranih gostiju, Anastasija i Veljko koji je nedavno napisao i pesmu koju je posvetio svom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu i koji je stekao veliki popularnost među pripadnicama lepšeg pola, nedavno se verio sa ćerkom direktora OFK Beograda Zvezdana Terzića Mašom Terzić i to vest je naša folk diva veoma lepo prihvatila. Klub Teatro je sinoć zaista bio sjajan i mnogo više od toga, svi su uživali i radovali se sjajnim izvedbama Željka Šašića, Snežane Nešić i Nemanje Staletovića koji su pozitivne vibracije i besprekorni duh radosti sinoć rasuli po celom klubu Teatro koji je inače poznat kao bolji i od najboljih i to je već odavno tako, čini se da od kada se otvorio klub Teatro je bez sumnje broj jedan u gradu.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro 

Večeras u vašem obožavanom klubu Teatro nastupaju Miloš Radovanović i Ivana Bojanović, a vi znate da je to garant najboljeg provoda i da je u vašem planeru stavka broj jedan baš neprikosnoveni klub Teatro. Sutra vas očekuje prelepa Mia Borisavljević i već, uveliko poznato Veče Sportista. Ne propustite!

Klub Teatro neguje tradiciju najboljih provoda u gradu, to je ukus koji se probati mora, rezervišite provod koji se razlikuje od svih drugih putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Klub Teatro je omiljen našim objektivima još kada je okićen vašem sjajnim raspoloženjem našoj sreći nema kraja, srešćemo se u klubu Teatro večeras.

 

beogradnocu.com