vesti

Najbolji izbor – Plan B.

U sredu 11. decembra klub Plan B nudi vam zaista neverovatan provod, uz sjajnu muziku i neponovljive promocije. Za vaše uživanje biće zaduženi Darija, Aki i Martin, a očekuju vas i mnoga iznenađenja.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Naime, ukoliko u sredu budete posetili klub Plan B moći ćete da uživate u promo cenama pića! Takođe je za sve goste tu akcija Flaša na Flašu, koja će trajati do 1 h iza ponoći. Ali to nije sve! Na jedan poručeni šejker, dobijate gratis šejker tokom čitave večeri.

Ukoliko budete propustili spektakl u sredu, već u subotu 14. decembra moći ćete da uživate uz Tocu, Dariu i Plan B Bend. Atmosfera će takođe biti fantastična i zagrejana do ranih jutarnjih časova.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Fotografi portala beogradnocu.com, najveći ljubitelji ludog provoda, ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se i u klubu Plan B provoditi sa vama . Šta su zabeležili proteklih nedelja u ovom klubu možete pogledati u našoj galeriji, koja će vas nesumnjivo inspirisati da Plan B bude vaš izbor.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u klubu Plan B, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Rezervišite svoje mesto na vreme, zbog velikog interesovanja.

 

beogradnocu.com