Najave, Sevdah, vesti

Najbolji izbor za ovu nedelju.

Idealan način da se provedete ove nedelje jeste da posetite najlepšu kafanu u Beogradu, naravno Sevdah. Provedite se sa najatraktivnijim Beograđankama uz fantastične Tamburaše ''Do Poslednjeg Daha'' ovog četvrtka. Kako im i sam naziv garantuje, biće to provod koji se pamti, sve hit do hita i note koje prosto teraju na ples.

kafana Sevdah

 Fotografisano u Kafana Sevdah

U petak 28. marta, u sve popularnijoj kafani Sevdah čekaju vas Katarina Gardijan i De Facto Bend, spoj koji donosi samo najkvalitetniju zabavu sa koje izlazite razvučenog osmeha i prepuni pozitivnih utisaka. Ovaj bend je sa vama i u subotu, kada će vam se pridružiti Marko Milošević. Nedelja je dan za Tamburaše “Flash Bend”, kada ćete doživeti pravu tamburašku emociju koja je potrebna svakoj kafani.

kafana Sevdah

  Fotografisano u Kafana Sevdah

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com